Mit ajánlunk?

A H7:

200 négyzetméteren, 4 fejmosóval, 2 nagyteremmel, 1 étkező résszel, bérelhető projectorral, babafej állvánnyal, egy váróval és számtalan tükörállással felszerelt helyiség, NEM CSAK fodrászok számára!

Gyakorló Terület

Fejmosók

Előadó terem

Amit ajánlunk:

Színház

Zene

Képzőművészet

Azon oktatók vagy előadók számára, akik a város szívében, frekventált helyen szeretnének alkotni, legyen szó táncról, zenéről, fodrász képzésről, vagy más beauty szférában tevékenykedők oktatásáról, ha épp az új ékszer és ruhakollekciódat szeretnéd bemutatni a nagyérdemű előtt, vagy épp a bandáddal szeretnél próbálni és keresed egy prózai előadásnak a próbahelyét, számodra is kínálunk megoldást a rendezvényközpontunkban!

Előadóterem

Központunkban 70 fő alatti rendezvények, bemutatók, kiállítások szervezhetőek, amelyeknél előzetes egyeztetést követően, a legtöbb igényt igyekszünk kielégíteni, ami a bérlő számára fontos lehet.

Technikai Lehetőségek

Az internet használaton kívűl, lehetőséget biztosítunk projector és microport bérlésre.

Nyitvatratás

Rugalmas beléptető rendszerünknek köszönhetően, amit szintén az ügyfeleink igényeire szabtunk, 7 órától 22 óráig, akár online is bérelhetőek termeink.

Fodrász Oktatás

4 fejmosóval, 16 db bélrehető babafej állvannyal és két teremben számtalan tükörállassal felszerelt oktató központ.

Catering

Tudjuk, hogy a színvonalas programhoz a catering is elengedhetetlen, mi erre is gondoltunk, ezért erre a célra kialakított helyiségen túl, együttműködést kezdtünk a GasztroÉn mentes főzőstúdióval.

Táncterem

Két terem egybefüggő tükörfallal, csúszásmentes vinyl padlóval, termenként 30nm betáncolható felülettel.