Márkafüggetlen Oktató és Rendezvényközpont

Akik már jártak nálunk:

Back To Life fotózás

Szikriszt Józsefet, a Joico Hungary Művészeti Vezetőjét megihlette az épülő H7 helyszíne, ezért a Back to Life címmel fémjelezett kollekció fotózását, nálunk tartották. Joci így mesélt nekünk az alkotási folyamatról: ,,Ezt a kollekciót az első karantén utáni újrakezdés inspirálta. Mikor erről kezdtünk fantáziálni, rájöttünk, hogy a zene az, amiből ihletet merítünk! Hiszen a zene mindenkihez szól, mindenkit megérint, mindenkire hat valamilyen módon, épp úgy, mint a mostani újrakezdés is! Ki lassabban, ki dübörögve indul neki az életnek, de mind egyfelé tartunk.” ,,A zene, maga az élet…” (Daniel Glattauer)

Palmer and Company International / Precíziós hajvágás

Óriási megtiszteltetés volt számunkra, hogy meghívásunkra egy világhírű trió tartott oktatást, akkor még egy külsős exkluzív helyszínen. Csak ámultunk, hogy járt a kezük, nem mindennapi szakmai tudást és alázatot nyújtottak számukra.

Veress Győri Sándor - Alaphajvágások

Magyarországon és nemzetközileg is elismert V.G.S. fogadta el meghívásunkat és mutatta be a professzionális hajvágás alapjait! Óriási élmény volt vele a közös munka, rengeteget tanulhattunk tőle, nemcsak szakmailag, hanem emberileg is.

Hintenberger Máté - Konty Master Class

Máté egy igazi feltörekvő tehetség, kreativitásának semmi sem szab határt. Konty alkotásai, amennyire gyönyörűek, épp annyira izgalmas formákat mutatnak be, valamint elképesztő technikai fortélyokat rejtenek magukban.