Márkafüggetlen Oktató és Rendezvényközpont

Akik már jártak nálunk:

Back To Life fotózás

Szikriszt Józsefet, a Joico Hungary művészeti vezetőjét megihlette az épülő H7 helyszíne, ezért a Back to Life címmel fémjelzett kollekció fotózását nálunk tartották. Joci így mesélt nekünk az alkotói folyamatról: ,,Ezt a kollekciót az első karantén utáni újrakezdés inspirálta. Mikor erről kezdtünk fantáziálni, rájöttünk, hogy a zene az, amiből ihletet merítünk! Hiszen a zene mindenkihez szól, mindenkit megérint, mindenkire hat valamilyen módon, épp úgy, mint a mostani újrakezdés is! Ki lassabban, ki dübörögve indul neki az életnek, de mind egyfelé tartunk.” ,,A zene, maga az élet…” (Daniel Glattauer)

Palmer and Company International / Precíziós hajvágás

Óriási megtiszteltetés volt számunkra, hogy meghívásunkra egy világhírű fodrásztrió tartott oktatást - akkor még egy külsős exkluzív helyszínen-. Csodálattal adóztunk a profizmusnak, hiszen nem mindennapi szakmai tudást és alázatot adták át a résztvevők számára.

Veress Győri Sándor - Alaphajvágások

Máté egy igazi tehetség, kreativitásának semmi sem szab határt. Kontyalkotásai, amilyen gyönyörűek, épp annyira izgalmas formákat mutatnak be, valamint elképesztő technikai fortélyokat rejtenek magukban.

Hintenberger Máté - Konty Master Class

Máté egy igazi feltörekvő tehetség, kreativitásának semmi sem szab határt. Konty alkotásai, amennyire gyönyörűek, épp annyira izgalmas formákat mutatnak be, valamint elképesztő technikai fortélyokat rejtenek magukban.